Retourneren:

Mocht een artikel ondanks onze goede zorg niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze geretourneerd worden mits in de originele verpakking ongeopend is. Geopende verpakkingen kunnen wij niet retour nemen.
Je hebt wettelijk het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heb heb je nog 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen.

De te retourneren artikelen moeten nog voorzien zijn van labels en in originele verpakking worden geretourneerd en worden niet teruggenomen indien: de artikelen beschadigd, gebruikt en/of gewassen zijn, je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen of je de gebruiksaanwijzing niet hebt opgevolgd.
Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven op de website van je vervoerder.

Wegens hygiëne is het niet mogelijk om mondkapjes in een geopende verpakking te retourneren.

Stuur de retourzending gemakkelijk terug:

Klik hier om een retourlabel aan te maken voor uw bestelling.
Geef deze af bij het gekozen servicepunt.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.